RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft
27.08.07

Tjenester

Husholdningsrenovasjon

Innbyggere i IRs kommuner er automatisk abonnenter hos Innherred Renovasjon. Vi henter avfall hjemme hos husholdningene i fire fraksjoner: Matavfall, restavfall, papp/papir og plast. Til dette får du tre dunker samt plastsekker til plastemballasje (hentes gratis i dagligvarebutikker).

Du kan velge mellom 4 abonnement, der prisen settes etter størrelsen på restavfallsdunken.

Rabatter og Ekstratjenester
I tillegg til standard abonnement har du muligheten til å bestille tjenester som gir rabatt i renovasjonsavgiften. Det er også mulighet for å bestille ekstratjenester om du ønsker en utvidet renovasjonsordning. 
Les om de ulike rabattene og ekstratjenestene.

Endre ditt renovasjonsabonnement
Du kan be om endring av ditt renovasjonsabonnement og bestille nye tjenester her.

Gjenbrukstorg og returpunkt

Husholdningsavfall som ikke hører hjemme i dunkene, kan du fortsatt levere på gjenbrukstorgene. Det er satt en grense på levering av restavfall på maks 500 kg restavfall per år per boenhet.

Husholdninger kan i tillegg gratis levere glass og metall til Returpunkt


Hytte- og fritidsrenovasjon

Om du har hytte eller fritidshus i en av Innherred Renovasjon sine eierkommuner, har kommunene vedtatt at det skal betales renovasjonsavgift. Tilbudet til hytteeiere er containere/avfallsdunker som er utplassert i kommunen.
Trykk her for oversikt over renovasjonspunktene.

Septiktømming

For eiendommer med toalett tilknyttet slamavskiller (septiktank) skal slamavskilleren tømmes hvert år. Eiendommer med fast bosetting plikter å være med i ordningen. 

Omtrent to uker før det blir tømming hos deg vil du motta et påminnelseskort i posten. Dersom du har beplantning eller dekorstein etc. liggende over septiklokket må dette fjernes før du får tømt. Du skal ikke ta av lokket, dette vil de som utfører septiktømmingen utføre.

Septiktømming for fritidsboliger må bestilles hos Innherred Renovasjon. Det forutsettes at det er tilfredsstillende ankomst for tømmebilen.Tips en bekjent om denne nyheten
Send til e-post adresse:
Ditt navn:

> Abonner på nyheter fra Innherred Renovasjon: skjema

Seneste 5 nyheter
19.09.14  Avfallsposer og -sekker i Hommelvik
18.06.14  Ikke kast gift på bålet
09.06.14  Gebyrøkning for hytterenovasjon
26.05.14  Ingen streik
22.04.14  Lørdagsåpent på Meråker gjenbrukstorg

> Nyhetsarkiv    
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden