RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Ny vinner i Returkartonglotteriet
I mars ble igjen en kartongkubbe fra Innherred trukket ut som vinner i det nasjonale returkartonglotteriet. Kubben kom fra Hegratunet A/S i Stjørdal, og Innherred Renovasjon fikk gleden av å overrrekke dem 10 000 kroner.
Les mer »

Endring av tømmedager i påska
Ordinære tømmedager som faller på helligdager i påska blir flyttet. Dette gjelder abonnenter som ordinært skulle hatt tømming torsdag, fredag eller mandag i påskehelga.
Les mer »

Åpningstider påska 2010
I forbindelse med påska har vi endrede åpningstider på våre gjenbrukstorg og i kundesenteret.
Les mer »

Plastgjenvinning er miljøvennlig
Den siste tiden har debatten gått om materialgjenvinning av plast i det hele tatt har noen miljøverdi. Innherred Renovasjon har i mange år drevet utsortering av plast for materialgjenvinning, noe vi mener er et riktig miljøvalg.
Les mer »

Utdeling av papirposer og plastsekker
I disse dager starter utdelingen av papirposer til matavfall og ruller med plastsekker til plastemballasje.
Les mer »

Dunker fryser fast i bakken i kulda
Kulda denne vinteren skaper litt trøbbel for våre renovatører. Ofte finner de dunker som er frosset fast i bakken og nærmest umulige å få løs. Dermed kan en del dunker bli stående utømt. Hjelp oss å tømme dunken din, løsne den fra kong Vinters harde grep før tømmedagen!
Les mer »

Resertifisering i standard for miljøledelse
Innherred Renovasjon IKS har siden 2000 vært sertifisert i standarden ISO 14001, og ble før jul resertifisert for 3 nye år. Et ISO 14001-sertifikat viser at bedriften er blitt målt opp mot en standard for god miljøledelse og opererer i samsvar med den.
Les mer »

Samlet inn mest duppeditter
Klasse 6A ved Ørmelen skole i Verdal samlet inn mest elektronisk avfall under Innherred Renovasjons innsamlingskonkurranse i forbindelse med Operasjon duppeditt i november 2009. Klassen leverte inn nesten 21 kg pr elev! Onsdag ble de premiert med 5000 kroner fra Innherred Renovasjon.
Les mer »

Innherred Renovasjon 25 år
14. januar var det 25 år siden Innherred Renovasjon ble stiftet. Dette vil det bli satt fokus på ut over i 2010, og startet med en jubileumsfeiring denne helgen. Der ble særlig lederskiftet i organisasjonen behørig markert.
Les mer »

Nye rutiner - følg med
De fleste av våre abonnenter har vel nå lagt merke til endringene i tømmerutinene rundt omkring. Er du i tvil, ta en ekstra titt i det utsendte magasinet eller les mer her!
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden