RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Streiken er over
Tirsdag 5. juni 2012 ble det enighet i tariffoppgjøret i kommunal sektor. Alle ansatte i IR og Retura er dermed tilbake på arbeid fra i dag 6. juni, og våre gjenbrukstorg, kundesenteret og andre avdelinger er åpne igjen.

Det vil nok likevel ta noe tid før alt er i normalt gjenge og vi kan yte full service igjen, men vi skal gjøre vårt beste og håper på forståelse for eventuelle forsinkelser.
Les mer »

Hvor skal hageavfallet?
Tidligere i vinter endret vi rutinene for bruk av brundunken. Nå ønsker vi kun matavfall i denne dunken, det vil si at alt hageavfall skal leveres på gjenbrukstorget.
Les mer »

Nye rutiner i brundunken
Denne uka sender vi ut en brosjyre til alle abonnenter om nye sorteringsrutiner for matavfallsdunken. Fra nå av skal du ikke lenger kaste bleier og hageavfall i brundunken - men bare mat i mat!
Les mer »

Feil med oppdatering av IR-app på iPhone
Vi beklager at det har oppstått en feil med oppdateringen av IR-app’en versjon 1.1 for iPhone. Vi håper å få rettet problemet snarlig. Det er kun ved oppdatering i App Store problemet oppstår. Inntil videre kan du gjøre følgende: Slett IR-app’en på telefonen din for deretter å installere på nytt via App Store så vil den virke.
Les mer »

Tømmeplan 2012
Mange av de som ønsket seg tømmeplan tilsendt har allerede fått den. De som enda ikke har mottatt den kan forvente å få den i posten senest i midten av januar.
Les mer »

Glanset gavepapir og juletre
Glanset gavepapir er ikke gjenvinnbart, og legges derfor i restavfallet. Juletreet kan du levere på våre gjenbrukstorg.
Les mer »

Tømmeplan 2012 på mobil-app
Nå lanserer vi IR-appen. Har du en smarttelefon kan du nå laste ned hele tømmeplanen for 2012 på din mobiltelefon.
Les mer »

Åpningstider for våre gjenbrukstorg i julen 2011
Fredag 23. og 30. desember er det ordinære åpningstider på alle gjenbrukstorg, unntatt Frosta som stenger kl 15.00. 2. juledag er alle gjenbrukstorg stengt. Alle gjenbrukstorg åpner som vanlig de andre åpningsdagene, men stenger kl 15.00.
Les mer »

Åpningstider Bruktbo julen 2011
Bruktbo holder stengt i romjulen og åpner igjen mandag 2. januar 2011.
Les mer »

Itjnå e søppel - ny film
Hvordan behandle tøyrester? Se den tredje filmen i serien om Helt1 Johan. Du kan risikere å få deg en god latter.
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden