RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Hageavfall skal ikke i brundunken
Våre renovatører registrerer for tiden en god del plengress i brundunken. Vi vil gjerne minne om at hageavfall ikke skal i brundunken, men kan leveres gratis på våre gjenbrukstorg. I brundunken gjelder fortsatt prinsippet bare MAT i MAT.

Velkommen til gjenbrukstorget!
Les mer »

Ruteendringer i Stjørdal
For å optimalisere tids- og mannskapsbruken på våre renovasjonsbiler er de fleste renovasjonsrutene i Stjørdal kommune endret fra og med 10. juni 2013. Dette innebærer at mange abonnenter får nye tømmedager. Vi har sendt ut brev til alle abonnenter i Stjørdal, men vet at det er enkelte som ikke har fått dette brevet. Her er en oversikt over de nye rutene og hvilken tømmedag som gjelder.
Les mer »

Hytterenovasjon i Levanger
Grunnet forsøpling og behov for bedre avfallshåndtering, har vi fjernet returpunktene for hytterenovasjon i Kristivika og Skjervø-krysset på Ekne i Levanger. Abonnenter i området kan i stedet benytte seg av returpunktet ved Coop Marked Ekne.
Les mer »

Utsatt tømming pga havarert renovasjonsbil
Vi har fortsatt problemer med en av våre renovasjonsbiler, og dette berører en del abonnenter i Levanger og Verdal. Denne uka får vi ikke tømt avfall hos dem som ordinært har fredagsrute, mens andre ruter kan bli kjørt på kveldstid. Vi håper å ha bilen i drift igjen neste uke slik at vi kan ta igjen det tapte. Vi beklager ulempene dette medfører for våre abonnenter!
Les mer »

Drikkekartongsuksess på LHK-kamp
I forbindelse med Levanger håndballklubbs sesongavslutning i Trønderhallen 10. april, ble det samlet inn hele 630 drikkekartongkubber. Det ble ny verdensrekord!
Les mer »

Tusen takk for at du sorterer!
Vet du hva et anagram er? Sorter bokstaver og delta i vår lille konkurranse.
Les mer »

Kurs i hjemmekompostering
Innherred Renovasjon arrangerer gratis kurs i hjemmekompostering 17. april kl 19.00-21.00 på Stjørdal. Kursholder er Solvor Leistad.
Les mer »

Flinke telys-samlere
3. klasse ved Haraldreina skole i Stjørdal samlet inn 25.706 tomme telys i den store Telysjakten. Dermed har de gjort et verdifullt stykke miljøarbeid, for telyskoppen kan nemlig gjenvinnes. Dette syntes vi var verdt å belønne, så vi tok en tur for å besøke klassen.
Les mer »

Ledig stilling som renovatør
Vi søker renovatører på Stjørdal med førekort klasse C.
Les mer »

Bruktbo flytter!
Bruktbo-butikken vår på Mule flyttes snart over i nye, nesten dobbelt så store lokaler på Mule gjenbrukstorg, og åpner for første gang 28. januar kl 11.00. For å få tid til flytting og innredning stenger vi den gamle Bruktbo-butikken fra og med 14. januar.
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden