RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Utsatt tømming pga havarert renovasjonsbil
Vi har fortsatt problemer med en av våre renovasjonsbiler, og dette berører en del abonnenter i Levanger og Verdal. Denne uka får vi ikke tømt avfall hos dem som ordinært har fredagsrute, mens andre ruter kan bli kjørt på kveldstid. Vi håper å ha bilen i drift igjen neste uke slik at vi kan ta igjen det tapte. Vi beklager ulempene dette medfører for våre abonnenter!
Les mer »

Drikkekartongsuksess på LHK-kamp
I forbindelse med Levanger håndballklubbs sesongavslutning i Trønderhallen 10. april, ble det samlet inn hele 630 drikkekartongkubber. Det ble ny verdensrekord!
Les mer »

Tusen takk for at du sorterer!
Vet du hva et anagram er? Sorter bokstaver og delta i vår lille konkurranse.
Les mer »

Kurs i hjemmekompostering
Innherred Renovasjon arrangerer gratis kurs i hjemmekompostering 17. april kl 19.00-21.00 på Stjørdal. Kursholder er Solvor Leistad.
Les mer »

Flinke telys-samlere
3. klasse ved Haraldreina skole i Stjørdal samlet inn 25.706 tomme telys i den store Telysjakten. Dermed har de gjort et verdifullt stykke miljøarbeid, for telyskoppen kan nemlig gjenvinnes. Dette syntes vi var verdt å belønne, så vi tok en tur for å besøke klassen.
Les mer »

Ledig stilling som renovatør
Vi søker renovatører på Stjørdal med førekort klasse C.
Les mer »

Bruktbo flytter!
Bruktbo-butikken vår på Mule flyttes snart over i nye, nesten dobbelt så store lokaler på Mule gjenbrukstorg, og åpner for første gang 28. januar kl 11.00. For å få tid til flytting og innredning stenger vi den gamle Bruktbo-butikken fra og med 14. januar.
Les mer »

Juletre og gavepapir
Har du mye avfall etter jule- og nyttårsfeiringa? Vi minner om at gavepapir ikke er gjenvinnbart, og derfor må kastes i restavfallet. Juletreet kan du levere på våre gjenbrukstorg. Godt nytt kildesorterings-år!
Les mer »

Snøvær skaper trøbbel
Våre renovatører melder inn at det er mye snø og dårlig brøytet mange steder i dag etter uværet vi har hatt i natt. De må kjøre fra mange dunker i dag, noe vi selvsagt beklager, men vi håper på forståelse for dette da renovatørene ikke kan dra dunkene gjennom all snøen. Vi oppfordrer de av våre abonnenter som har tømming av restavfall å henvende seg på gjenbrukstorget på nyåret dersom dunker blir for fulle til neste ordinære tømming.
Les mer »

Tømmeplan 2013
Lurer du på når avfallsdunkene dine tømmes etter nyttår? Nå kan du laste ned tømmeplanene for 2013 på nett eller app, eller du kan hente en utskrift på gjenbrukstorget.
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden