RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Ressurser for skoler og barnehager
Innherred Renovasjon ønsker framover å utvikle et bedre tilbud for skoler og barnehager som vil lære mer om avfallshåndtering. Bl.a. samarbeider vi med LOOP Miljøskole, som tilbyr gratis undervisningsmateriell. Les mer her om hva dere kan benytte dere av!
Les mer »

Ny administrerende direktør
Geir Tore Leira er i dag ansatt som ny administrerende direktør i Innherred Renovasjon. Han tiltrer stillingen 1. januar 2010.
Les mer »

Spør Sjurill!
Sjurill er Innherred Renovasjons nye medarbeider. Hun er ei sjur for sin hatt, og ekspert på kildesortering. Send dine spørsmål og tips til Sjurill, så skal du få svar.
Les mer »

Brettet kartong - vant 10 000!
Inger Øfsti fra Stjørdal ble trukket ut som vinner av 10 000 kroner i siste trekning av returkartonglotteriet.
Les mer »

Tall i året som gikk
Statistikkene for 2008 viser at Innherred Renovasjons abonnenter sorterer bedre og bedre, og er flittige brukere av gjenbrukstorget.
Les mer »

Papirposer og plastsekker kommer!
Vi er nå i full gang med utkjøring av nye papirposer og plastsekker til husholdningene. Disse kommer ut med renovasjonsbilene våre.
Les mer »

Kvister og greiner skal ikke i brundunken
Mange er i gang med opprydning i hagene sine og vi minner om at kvister og greiner ikke skal kastes i brun dunk, men må leveres på gjenbrukstorget.
Les mer »

Ny spylebil
Retura IR har en splitter ny spylebil som tar oppdrag som spyling av rørledninger, slukrens, rens av kummer m.m - 24 timer i døgnet – 7 dager i uka!
Les mer »

Utkjøring plastsekker og papirposer
Utkjøring av nye ruller med husholdningsplastsekker og bunter med papirposer vil starte like over påske. Nærmere annonsering vil komme.
Les mer »

Endring av tømmedag
Noen av våre abonnenter i Levanger kommune har fått endret tømmedag for renovasjonsbeholderne.
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden