RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Servicemedarbeider/ renovatør med førerkort kl C
Vi trenger for snarlig tiltredelse en arbeidsglad kollega med førerkort i kl C til vår avdeling i Levanger/Verdal. Vikariat med mulighet for fast ansettelse.
Les mer »

Åpningstider påska 2014
Her finner du åpningstidene for dagene før påske. Har du ordinær avfallstømming som faller på en av helligdagene, ta en titt på tømmeplanen din da disse tømmingene enten framskyndes eller utsettes.

God påske!
Les mer »

Vinnere og fasit matavfallsquiz
Under Marsimartnan på Levanger i slutten av februar hadde IR en stand med fokus på matsvinn. Over 120 personer svarte på vår avfallsquiz, her finner du fasit og oversikt over vinnerne.
Les mer »

Avvikling av returpunkt Hell
Hytterenovasjonscontainerne og containerne for glass- og metallemballasje som har stått ved Hydro Texaco på Hell er nå fjernet og returpunktet avviklet. Nye glass- og metallcontainere er plassert ved Coop Prix Hell. Hytteeiere henvises til å bruke containerne ved Setnan Renseanlegg eller Stjørdal gjenbrukstorg.
Les mer »

Det snør, det snør...
Omsider kom vinteren, og da kan det bli noen ekstra utfordringer for våre renovatører. Vi håper dere husker på å brøyte og strø foran dunkene i disse dager. Tusen takk for hjelpen!
Les mer »

Vi kaster miljøgifter rett i søpla
De siste ti årene har mengden miljøfarlig avfall blitt doblet. Lyspærer, malingsspann, batterier, mobiltelefoner, ledninger, pader og poder – alle inneholder de miljøfarlige stoffer og skal sorteres. Likevel er det mange av oss som ikke sorterer riktig. Nå er en nasjonal kampanje i gang for å spre kunnskap om miljøfarlig avfall.
Les mer »

Julepapir og juletre
Har du mye avfall etter jule- og nyttårsfeiringa? Vi minner om at glanset gavepapir ikke er gjenvinnbart, og derfor må kastes i restavfallsdunken (ekstra sekker uten restavfallsklistremerke tas dessverre ikke med). Juletreet kan du levere på våre gjenbrukstorg. Eller så kan du jo gjøre som Johan Møkkerbakken...
Les mer »

Tømmeplan 2014
Nå kan du laste ned tømmeplaner for 2014, enten som ukeplan eller du kan søke opp din personlige tømmeplan med egne tømmedager. Vi lanserer også en helt ny app, med mulighet for varsling av tømmedag.
Les mer »

Glatte veger skaper forsinkelser
Våre renovasjonsbiler har hatt en del problemer med å komme fram enkelte steder de siste dagene på grunn av svært glatte og dårlig strødde veger. Vi gjør vårt beste og forsøker å hente avfallet, men det er dessverre en del kunder som ikke vil få tømt avfallet før jul. For disse ser vi oss nødt til å henvise til gjenbrukstorget. Vi beklager ulempene dette medfører.
Les mer »

Åpningstider jula 2013
Her er en oversikt over våre åpningstider på gjenbrukstorg, bruktbutikker og kundesenter i jula.

Vi ønsker alle våre abonnenter en riktig god jul og et godt nytt år!
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden