RSS Nyheter

 

Tømmeplan 2014

 

luft

Nyhetsarkiv


Avfallsposer og -sekker i Hommelvik
Etter at Coop Extra måtte be oss hente inn stativet for utdeling av matavfallsposer og plastsekker pga plassmangel, har vi hatt mange henvendelser fra kunder i Hommelvik som ikke lenger fikk tak i dette i nærområdet sitt. Nå har Statoil Hommelvik fått et slikt stativ - ta turen dit om du mangler pose&sekk!
Les mer »

Ikke kast gift på bålet
St. Hansaften den 23. juni tennes det bål over hele landet. Dessverre vet ikke alle at det de hiver i flammene kan være både helse- og miljøskadelig.
Les mer »

Gebyrøkning for hytterenovasjon
Etter siste utsendelse av faktura for hytterenovasjon har vi fått en del henvendelser fra hytteeiere som ber om forklaring på økningen i gebyret. Økningen skyldes manglende justering for økte avfallsmengder de siste årene, samt utjevning av store prisforskjeller mellom kommunene.
Les mer »

Ingen streik
Partene i årets kommuneoppgjør kom til enighet i 0830-tida mandag morgen og det blir dermed ingen streik. All aktivitet hos Innherred Renovasjon går som vanlig.
Les mer »

Lørdagsåpent på Meråker gjenbrukstorg
Gladmelding til ivrige sorterere i Meråker, både fastboende og hytteeiere: Nå har vi åpent på gjenbrukstorget 5 lørdager denne våren! 26.04, 3.5, 10.5, 22.5 og 31.5 kl 10-14. Velkommen!
Les mer »

Servicemedarbeider/ renovatør med førerkort kl C
Vi trenger for snarlig tiltredelse en arbeidsglad kollega med førerkort i kl C til vår avdeling i Levanger/Verdal. Vikariat med mulighet for fast ansettelse.
Les mer »

Vinnere og fasit matavfallsquiz
Under Marsimartnan på Levanger i slutten av februar hadde IR en stand med fokus på matsvinn. Over 120 personer svarte på vår avfallsquiz, her finner du fasit og oversikt over vinnerne.
Les mer »

Avvikling av returpunkt Hell
Hytterenovasjonscontainerne og containerne for glass- og metallemballasje som har stått ved Hydro Texaco på Hell er nå fjernet og returpunktet avviklet. Nye glass- og metallcontainere er plassert ved Coop Prix Hell. Hytteeiere henvises til å bruke containerne ved Setnan Renseanlegg eller Stjørdal gjenbrukstorg.
Les mer »

Det snør, det snør...
Omsider kom vinteren, og da kan det bli noen ekstra utfordringer for våre renovatører. Vi håper dere husker på å brøyte og strø foran dunkene i disse dager. Tusen takk for hjelpen!
Les mer »

Vi kaster miljøgifter rett i søpla
De siste ti årene har mengden miljøfarlig avfall blitt doblet. Lyspærer, malingsspann, batterier, mobiltelefoner, ledninger, pader og poder – alle inneholder de miljøfarlige stoffer og skal sorteres. Likevel er det mange av oss som ikke sorterer riktig. Nå er en nasjonal kampanje i gang for å spre kunnskap om miljøfarlig avfall.
Les mer »


« tilbake
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS
Malvik_kommune Selbu_kommune Meråker_kommune Stjørdal_kommune Frosta_kommune Levanger_kommune Verdal_kommune Inderøy_kommune Mosvik_kommune Leksvik_kommune Til forsiden